Sancho našiel v Dortmunde stratený úsmev. Nemci urobia všetko pre to, aby si ho udržali

Reklama
Reklama
Reklama
Ďalšie
Reklama
Reklama
Reklama

Sancho našiel v Dortmunde stratený úsmev. Nemci urobia všetko pre to, aby si ho udržali

Sancho (vľavo) v súboji s Ruizom v semifinále Ligy majstrov.
Sancho (vľavo) v súboji s Ruizom v semifinále Ligy majstrov.AFP
Športový riaditeľ Borussie Dortmund Sebastian Kehl v nedeľu uviedol, že "sa pokúsi urobiť všetko pre to", aby v tíme udržal Jadona Sancha (24) aj po skončení sezóny. Aktuálne je v nemeckom klube na hosťovaní z Manchestri United.

Sancho, ktorý má zmluvu do roku 2026, sa v januári vrátil do Dortmundu na polročné hosťovanie. V Dortmunde si urobil meno pred prestupom za veľké peniaze do Premier League v roku 2021.

Angličan prežíval v United ťažké obdobie. Po tom, čo sa na začiatku sezóny pohádal s manažérom Erikom ten Hagom, nastúpil len do troch zápasov - aj to iba z lavičky.

Po pomalom začiatku Sancho v posledných týždňoch zapôsobil a v stredu bol fantastický pri víťazstve Dortmundu 1:0 v prvom semifinále Ligy majstrov nad Parížom Saint-Germain.

V rozhovore pre nemecký spravodajský portál Welt Kehl poznamenal, že Sancho "našiel v Dortmunde opäť svoj úsmev".

"United vidia, ako dobre hrá. Možno majú vlastné predstavy alebo ho chcú predať so ziskom. Možno sa vráti do Manchestru. Všetky tieto veci sa môžu v budúcnosti stať," okomentoval dianie Kehl.

United zaplatili za Sancha Dortmundu v lete 2021 sumu vo výške 85 miliónov eur, ale nemecký klub sa vyjadril, že by si podobnú čiastku nemohol dovoliť. Dortmund hrá v utorok na pôde PSG, na postup do finále Ligy majstrov mu stačí aj remíza.

PSG - Dortmund (utorok, 21:00)